Termeni si Conditii

ATENTIE: ACESTA ESTE UN WEBSITE DE PREZENTARE A ACTIVITATII MEDITECH INTERNATIONAL S.R.L.VA RUGAM SA CITITI TERMENII DE UTILIZARE AI ACESTUI WEBSITE SI RESTRICTIILE LEGALE („TERMENII”) INAINTE DE A UTILIZA WEBSITE-UL.

 UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE REPREZINTA ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI DE CATRE DUMNEAVOASTRA. DACA NU ACCEPTATI ACESTI TERMENI, NU UTILIZATI ACEST WEBSITE.

Acesta este website-ul oficial al Meditech International S.R.L. Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.meditechinternational.ro. Compania noastra este autorizata de catre institutiile din Romania sa presteze activitati din domeniul distributiei produselor farmaceutice, cosmetice, al dispozitivelor medicale si al serviciilor logistice.

Continutul acestui website a fost creat pentru a oferi informatii generale despre compania Meditech International si despre serviciile oferite clientilor Companiei.

Compania a luat toate masurile rezonabile de siguranta pentru a se asigura ca informatia si datele de pe acest website sunt corecte si actualizate la momentul postarii.

Acest „site” Web poate contine alte instiintari asupra proprietatii si informatii despre copyright, ai caror termeni trebuie avuti in vedere si respectati. Informatiile din acest „site” Web ar putea contine inadvertente tehnice sau greseli de tipar.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea companiei Meditech International S.R.L..

Prin accesarea, cautarea si/sau folosirea acestui site web, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si ca respectati toate legile si regulamentele aplicabile. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu folositi acest site web.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre dumneavoastra a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre Meditech International, va rugam sa ne comunicati in scris dorinta dvs. ca aceste date cu caracter personal sa nu fie procesate de catre Meditech International S.R.L. si va rugam sa nu mai utilizati acest web site.

Continutul site-ului www.meditechinternational.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a companiei Meditech International S.R.L.. Materialele publicate si continutul www.meditechinternational.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

Compania nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.meditechinternational.ro, respectiv survenite ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.meditechinternational.ro. Meditech International S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.meditechinternational.ro. Meditech International S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau muta in orice moment continutul si structura website-ului, fara o notificare prealabila.

Inserarea in paginile proprii a unor legaturi către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.meditechinternational.ro. Persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in www.meditechinternational.ro isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea Meditech International S.R.L. si, dupa caz, a altor parti. Folosirea continutului fara acordul Meditech International S.R.L. sau al proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Este interzisa modificarea, copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea de derivate din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului, in interes comercial.

Cu toate acestea, Meditech International S.R.L. nu isi asuma actualizarea sau corectarea acestor informatii. Compania nu va oferi nici o garantie, explicita sau implicita, pentru acuratetea sau complexitatea informatiilor (inclusiv a infomatiilor despre servicii) incluse in acest website.

 

COMPANIA NU ISI ASUMA RASPUNDEREA PENTRU NICI O PIERDERE REZULTATA DIRECT SAU INDIRECT DIN UTILIZAREA SAU FOLOSIREA CA REPER A ACESTUI WEBSITE SAU A INFORMATIILOR PE CARE LE CONTINE SAU A ORICAREI LEGATURI LA ALTE „SITE”-URI WEB.

Anumite link-uri de pe acest website vor conduce catre alte website-uri care nu se afla sub controlul Meditech International S.R.L.. Cand veti da click pe un astfel de link veti parasi acest website iar Meditech International S.R.L. nu are niciun fel de control asupra acestei actiuni si nu accepta nicio responsabilitate referitor la materialul prezent pe orice alt website care nu se afla sub controlul sau.

Utilizarea acestui website si a continutului sau in alte scopuri decat cele personale, necomerciale, este interzisa atata timp cat nu exista o permisiune scrisa din partea Meditech International S.R.L. in acest sens. Precedentul nu poate fi considerat un reper pentru performantele viitoare. Meditech International S.R.L. va acorda dreptul de a copia materiale publicate pe acest website strict in scopuri necomerciale, cu conditia ca orice copie a acestor materiale pe care le veti folosi sa specifice dreptul de autor si orice alte insemne ale proprietatii intelectuale si orice notificare referitoare la acestea.

Meditech International S.R.L. nu pretinde niciun drept asupra si nici in legatura cu orice marci inregistrate ale tertelor parti, care apar pe acest website. Aceste marci inregistrate ale tertelor parti sunt utilizate doar pentru identificarea produselor si serviciilor oferite de aceste parti, iar utilizarea acestor marci nu poate fi interpretata ca o sponsorizare sau promovare din partea Meditech International S.R.L.

In cazul in care o persoana care vizualizeaza un document publicat de catre Meditech International S.R.L. pe acest website va raspunde cu informatii, inclusiv intrebari, comentarii, sugestii sau in alt mod referitor la continutul unui astfel de material, aceasta informatie va fi considerata neconfidentiala si nu vom avea nici o obligatie in acest sens, iar informatia va putea fi reprodusa, utilizata si distribuita in mod liber de catre terte parti, fara restrictii. Vom fi liberi sa utilizam orice idei, concepte, cunostinte sau tehnici incluse in aceste informatii, in orice scop, inclusiv, dar fara a ne limita la dezvoltarea, manufacturarea si/sau marketing-ul produselor prin incorporarea acestor informatii numai daca:

 

  1. obtinem de la dumneavoastra permisiunea de a va folosi numele;
  2. va anuntam ca materialele sau alte informatii trimise de dumneavoastra catre o anumita parte a acestui „site” vor fi publicate sau folosite in alt mod impreuna cu numele dumneavoastra;
  3. ni se impune prin lege sa procedam astfel

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

 CONFIDENTIALITATE

Aceasta declaratie prezinta practicile de informatii pentru continutul acestui website, incluzand tipurile de informatii care se acumuleaza si se urmareste cum este folosita informatia si cu cine este ea impartita.

Puteti vizita continutul website-ului Meditech International S.R.L. fara a ne comunica cine sunteti si fara sa ne furnizati nici o informatie personala despre dumneavoastra. In cazul in care doriti sa ne oferiti informatii, cum ar fi numele, adresa si adresa e-mail, pentru a coresponda cu dumneavoastra, pentru a ne lasa sau primi informatii, dorim sa va aducem la cunostinta  faptul ca aceste informatii sunt si vor ramane confidentiale.

Reguli de confidentialitate

 Meditech International S.R.L. îşi declină orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site web, cu excepţia deţinătorului său legal – Meditech International S.R.L., precum şi realizarea de link-uri, fără acordul prealabil al Meditech International S.R.L., dă dreptul unilateral şi neechivoc ca Meditech International S.R.L. să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte.

Meditech International S.R.L. va respecta informaţiile confidentiale pe care le-ati furnizat.

Meditech International S.R.L. nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de e-mailuri ale clientilor sai.

Meditech International S.R.L. poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.meditechinternational.ro cu cel puţin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Datele furnizate de dumneavoastra in cursul navigarii acestui website sunt si vor ramane confidentiale si vor putea fi utilizate de Meditech International S.R.L. doar in interes propriu si nu vor fi transmise catre terti.

Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.meditechinternational.ro cat si la prelucrarea datelor dumneavoastra, puteti apela la numarul de telefon: 004 021.569.99.14.

Disculpare

Pentru a mentine acuratetea informatiilor, echipa Meditech International S.R.L. incearca sa actualizeze in permanenta datele de pe site-ul www.meditechinternational.ro.

Pentru orice nelamuriri, puteti contacta echipa Meditech International S.R.L. la adresa de e-mail: office@meditechinternational.ro, la numarul de telefon: 004 021.569.99.14, la numarul de fax 004 021. 569. 99.15, sau pe adresa societatii din Romania, Bucuresti, str. Drumul Agatului nr. 20-24, etaj 1, Camera 1, Sector 1.